

اجرای شبکه فوقانی
فونداسیون یا شالوده در پایین ترین قسمت ساختمان قرار دارد و با توجه به اینکه بار ساختمان از طریق آن به زمین منتقل می شود استحکام فونداسیون نقش مهمی در ایستایی و استحکام کل ساختمان دارد.
مشاهده جزئیات

بتن ریزی مرحله اول و دوم
بتن ریزی به منظور استحکام و انسجام ساختمان انجام میشود.کیفیت و نحوه ی اجرای بتن ریزی باعث مقاومت ساختمان در برابر آسیب هایی مانند زلزله است .بخش هایی مانند پی ، سقف ساختمان ها و ستون ها نیاز به بتن ریزی دارند .
مشاهده جزئیات

تسطیح نهایی
آماده سازي مناسب زمين مهمتري عامل در روش آبياري سطحي است. اين كار با خاكبرداري قسمت هاي برجستۀ زمين و منتقل كردن آن ها به قسمت هاي گود و در نتيجه ايجاد زميني مسطح با شيبي يكنواخت انجام مي شود. در بيشتر موارد تنها لايۀ نازكي از سطح خاك برداشته مي شود (200 ميليمتر يا كمتر)، لكن همين كار بايستي با دقت بسيار انجام شود. حتي يك اختلاف ارتفاع جزئي در سطح زمين مي تواند موجب توزيع ناقص آب و كاهش راندمان آبياري شود.
مشاهده جزئیات

کفراژ بندی زیر سقف
کُفراژ به مجموعهای از لولههای داربستی یا به عبارتی اسکافولد ها اطلاق می شود که به هم اتصال داده می شوند به عبارتی دیگر کفراژ نوعی قالب است که در ساختمان سازی استفاده می شود و از کفراژبندی به صورت موقت یا دائم استفاده می کنند. اتصالات کفراژ بندی یا به صورت پین و گوه بوده یا به صورت بست می باشد.
مشاهده جزئیات

شبکه تحتانی
آرماتورهای استفاده شده در شناژ شامل دو نوع آرماتور طولی و عرضی می باشد. آرماتورهای طولی موجب تقویت ستون در مقابل بارهای فشاری و خمشی می شود.
مشاهده جزئیات

حجم گذاری
فونداسیون یکی از مهم ترین المان های سازه ایی سازه می باشد که باید به طرز بسیار مناسبی طراحی و اجرا شود، در غیر این صورت عملکرد سازه با مشکلات بسیاری رو به رو خواهد شد. همان طور که می دانید فونداسیون ها از بتن ساخته می شود و در آن ها میلگرد هایی به کار گرفته خواهد شد. لازم است که بتوان مقدار بتن مصرفی در فونداسیون را به صورت درست محاسبه کرد.
مشاهده جزئیات